МОИТЕ СФЕРИ НА ДЕЙСТВИЕ

 

 

 


 

Животът ви на пътя е труден. Дълги курсове, променлив график, тежки пътни условия, взискателни клиенти… Знаете как е, минали сте през това. И ви харесва. А сега вижте кой ви идва на помощ!
 

Гумите BFGoodrich® за камиони НАЙ-НАКРАЯ достигнаха до Европа.
 

От 1914 г. насам спортните гуми на BFGoodrich® доказаха своите качества във всички големи състезания и на всички състезателни писти, включително „Baja 1000“, Световната купа по крос-кънтри рали и „Дакар“, като с течение на годините спечелиха множество награди и победи.
 

Шофьорите на камиони от различни континенти вярват в тяхната здравина. Независимо дали сте на далечен курс, сновете из градската джунгла или си пробивате път през кал и лед, BFGoodrich® стои твърдо зад камиона и шофьора на камиона. За всеки тираджия, шофьор на самосвал, шофьор на автобус, шофьор на бус и камион за крайни доставки – има гуми за всяка сфера на действие и всяко изискване към качеството. 


Грабнете ключовете. Време е за здрава работа. И здраво забавление!


Авангардни превози

Сложен въпрос: Какво бихте предпочели – пътешествията или уседналия живот? Отговорът е ясен! Гумите BFGoodrich® работят здраво, точно като вас, навъртат километри с товарния ви камион и предлагат добра стойност срещу вашите пари!
 

Нетърпеливи да започнете работа

Кой се страхува от големия, тежък товар? Инфраструктурното строителство е сериозна дейност в Европа и никой няма време за престои. През цялото време, ден след ден, из целия строителен обект виждате здрави гуми, прегазващи камъни, пръст и асфалт.

 

Изберете най-бързия маршрут

Бързо, каква е вашата безопасна дистанция за спиране, когато вали? Признайте, че когато хиляди (или поне толкова ви се струват) пратки чакат да ги доставите или съберете, понякога ви се иска да няма никой друг по улиците! BFGoodrich®, точно като шофьорите на камиони, са надеждни, работят здраво и издържат на удари, за да сте оперативни и гъвкави.

 

Няма време за чакане до бордюра

Откъде изникна този колоездач?! Гумите за автобуси BFGoodrich® са вашите безмълвни помагачи в опазването на пътниците и доставянето им навреме до спирките. Знаете, че гумите са надеждни, защото специален софтуер ви казва кога да планирате обслужване, благодарение на вградения чип за радиочестотна идентификация (RFiD). А вие можете да се фокусирате върху пътя.

 

Пътуване към нови хоризонти

Коя е магистралата, която винаги сте предпочитали? Гумите за автобуси BFGoodrich® са по-тихи и пътниците са благодарни, защото ниският шум при движението ги приспива и ги кара да се чувстват уверени, че са в безопасност и скоро ще бъдат на ново място.

Професии
Изберете вашата
BFG-TRK-Coach-BL
дълги курсове

Като надеждни водачи, ние превозваме пътниците безопасно и спокойно до нови и познати хоризонти.

Преглед на 2 ГУМИ
BFG-TRK-Bus-BL
градски

Искаме да поддържаме улиците тихи, а бюджета си в добра форма, като отваряме вратите и изминаваме автобусния маршрут навреме и безопасно.

Преглед на 3 ГУМИ
BFG-TRK-Light truck-BL
крайни доставки

Няма време за губене в изчакване до бордюра. Ние маневрираме безопасно и спокойно по маршрута за доставка.

Преглед на 7 ГУМИ
BFG-TRK-Dumper-BL
строителство

На строителната площадка действаме с път и без път, обичаме камънаците, но караме и в кал, без да забравяме товарите и бюджета си.

Преглед на 10 ГУМИ
BFG-TRK-Truck 2-BL
товарни превози

Пътищата са нашето приключение. Нашето предизвикателство и удовлетворение е да доставяме стоките навреме и на ниска цена, а свободата определено е допълнителна екстра.

Преглед на 5 ГУМИ
Всички наши гуми за камиони

Преглед на всички гуми

НАМЕРИ МОЯ ДИЛЪР НА ГУМИ

BFGoodrich® може да оборудва вашия бус или камион, където и да сте. Намерете тук своя дилър на гуми бързо и лесно!
Намери ме