BFG-TRK-Coach-BL

дълги курсове

Междуградски рейдъри – Товарни услуги на дълги разстояния

Хората са нашият скъпоценен товар
Неотклонно по трасето между автогарите

Пътниците са нетърпеливи да стигнат до дестинацията си, тъй като бързат да се приберат у дома и да разкажат всичко на всички. Нашият приоритет като шофьори на автобуси е безопасността на пътя, независимо от условията и трудностите, с които може да се сблъскаме. В пътуванията ни по целия свят гумите BFGoodrich® доказаха своята стойност.

Увеличете пътниците ни, а не разходите

При междуградски превози, регионален транспорт, национален транспорт и дори за училищни екскурзии нашите гуми трябва да работят също толкова здраво, колкото и бюджетът ни, осигурявайки по-голям пробег и по-нисък разход на гориво. Ние се възползваме от офертата за 100% регенериране на BFGoodrich® и регенерираме гумите си в заводите Laurent Retread или сервизите Recamic, за да продължим да кръстосваме континента.

БЪРЗИ РЕМОНТИ

Никой не обича неприятните изненади и все пак те задължително се случват. Ние сме в много по-добра позиция, когато сме готови за неочакваното. Пътната помощ на BFGoodrich® е на наше разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, за да ни върне бързо на пътя към нашата дестинация. Ние контролираме пътуването си, каквото и да става.