BFG-TRK-Bus-BL

градски

Градски хронометри – Градски превоз

Сверявайте си часовника по автобусното ни разписание
Оборудвани за градската джунгла

Гумите за автобуси BFGoodrich® гарантират сцепление с пътя през цялата година. Маркирани с M+S и 3PMSF , те са тествани и одобрени по заледените пътища на Норвегия, за да сме спокойни, а пътниците ни – в безопасност. Специален софтуер информира за минути за състоянието на гумите, благодарение на вградения RFiD чип, така че да можем да планираме обслужването им предварително и да сведем до минимум престоите. Удовлетворението е 100% гарантирано.

Увеличете живота на гумите, а не разходите

Ние се справяме с разходите за гуми благодарение на офертата за 100% регенериране. Каркасите на гумите са достатъчно здрави, така че да можем да регенерираме автобусните гуми в заводите Laurent Retread или сервизите Recamic, когато се износят. Не само че парите ни се изплащат добре, но и изминаваме в безопасност всеки допълнителен километър по нашите автобусни маршрути.

ЧУЙТЕ ГЛАСА НА УЛИЦАТА

Тихият градски транспорт е предимство и за пътниците в автобусите, и за хората по улиците. Автобусните гуми, които са по-безшумни, помагат да се следи пътната обстановка, да се шофира комфортно и да се спазват разпоредбите за шума, задължителни в много градски центрове.